Home » voor de mannen

Lingerie kopen voor je vrouw?   5 gouden tips voor mannen!

 

Liefde kan je niet kopen, zeggen ze. Maar – neem het van ons aan - een goedgekozen geschenk laat geen vrouw onberoerd. Zoals een lingeriesetje in haar maat, precies in die kleur waar ze zo van houdt, en met het model dat haar vormen zo mooi doet uitkomen. Maar hoe koop je haar het lingeriesetje van haar dromen? Volg onze 5 tips … en win haar eeuwige liefde!

 

 

Tip 1: Zoek de juiste bh-maat

Voor je op zoek gaat naar de ideale bh met bijpassend slipje, kijk je best even in haar lingerielade. Zo krijg je niet alleen een beter zicht op haar stijl en smaak, maar kom je ook haar juiste maat te weten. Kijk goed of de maat die je noteert Europees (EUR) of Frans (FR) is, want die verhoudingen kunnen erg verschillen.

Tip 2: Push-up, beugelbh of balconnet?

De keuze aan bh- en slipjesmodellen is zo uitgebreid dat je er misschien nauwelijks wijs uit raakt. Ook hier kan een kleine inspectie van de lingerielade van pas komen. Het is zelfs een goed idee om een lingeriesetje of bh mee te smokkelen naar de lingeriezaak: daar kunnen ze je zeker gelijkaardige modellen tonen. Met welk model zij het mooist is, hangt overigens af van haar lichaamstype.

Tip 3: Deze lingeriekleuren vindt ze mooi

Haar kleurvoorkeuren kan je afleiden uit de lingerie die ze voor zichzelf kocht, maar ook haar bovenkledij vertelt veel. Draagt ze meestal kledij in sobere kleuren, dan kunnen subtiele tinten als grijs, donkerblauw, stijlvol zwart of zachte natuurkleuren haar wellicht bekoren. Is ze eerder een kleurrijk type, doe haar dan een setje cadeau in verleidelijk roze of vurig rood.

Tip 4: Sensueel of ronduit sexy

Iedere vrouw voelt zich graag aantrekkelijk, maar de een speelt haar vrouwelijkheid al wat liever uit dan de andere. Houdt je liefste van stijlvol en sensueel, kies dan voor lingerie die speelt met subtiele kleurnuances, ondoorzichtige tule, sensuele broderie, of een strookje kant. Speelt ze juist graag haar verleidelijke vormen uit? Ga dan voor lingerie in een transparante stof, of een bh-model met een dieper decolleté en een luxestring of sexy hotpants die een stukje van haar bips onthullen.

Tip 5: Speel op safe

Weet je nog steeds niet waar je moet beginnen? Speel dan op safe en doe haar een cadeaubon met een leuke attentie cadeau. Koop haar bijvoorbeeld al een sexy slipje dat ze desnoods kan omruilen en stop daar de geschenkbon bij.

 

Hulp nodig om de juiste lingerie te kiezen? Een cadeaubon kopen? Onze lingeriestylistes adviseren je graag.